Dioxal desensfiktionpulver

Rens dit anlæg med BWT desinfektionspulver

Det er vigtigt, at du opretholder en høj hygiejne i dit blødgøringsanlæg. Derfor har vi udviklet Dioxal, et desinfektionspulver, der fjerner både bakterier, andre mikroorganismer samt biofilm fra ionbyttermassen i dit blødgøringsanlæg.

Vi anbefaler, at du renser dit blødgøringsanlæg med Dioxal mindst en gang om året, hvis anlægget har stået stille over længere tid (fx i sommerhuse), hvis anlægget har biofilm i saltkarret eller hvis du oplever en bi-smag i dit BWT vand.

Du kan købe BWT dioxal desinfektionspulver i webshoppen

Sådan bruger du Dioxal:

Læs altid brugermanualen grundigt inden brug, så du overholder sikkerhedsinstruktionerne.
1.    Tag låget af saltkarret på dit blødgøringsanlæg og kontrollér om der er vand i bunden af saltkarret. Der skal være vand i bunden af saltkarret, så Dioxal har mulighed for at blive opløst.
2.    Før du tilsætter Dioxal, skal saltet i bunden af saltkarret trækkes til den ene side, så den blå bund bliver synlig. (Benyt de vedlagte handsker til dette)
3.    Nu tilsættes hele indholdet af Dioxal-beholderen i den side, hvor den blå bund er synlig.
4.    Dioxal skal nu absorberes. Dette tager ofte mellem 10-15 minutter.
5.    Når Dioxal er absorberet, skal du starte en regeneration manuelt. For at starte en regenerering, kan du se manualen for dit blødgøringsanlæg eller vores vejledningsvideo.

OBS: Vær opmærksom på, at lugt af klor eller gullig salt kan forekomme. Dette er helt normalt og vil forsvinde efter noget tid.
Du har nu renset dit blødgøringsanlæg, og kan med fordel påfylde Sanitabs salt.

AQA basic instruktionsvideo

AQA life instruktionsvideo