kvinder bader med blødgjort vand

Oplev fordelene ved blødgjort vand

Med blødt vand i hanerne, er fordelene mange. Læs med her og bliv klogere på alle de fordele, du kan nyde med et blødgøringsanlæg fra BWT.

Blødt vand betyder mindre kalk i vandet, og mindre kalk i vandet betyder færre grimme kalkaflejringer på armaturer, fliser, blandingsbatterier, husholdningsapparater og toiletter. Så nu kan du bruge din tid på andet og mere spændende end rengøring.

Du slipper selvfølgelig ikke helt for rengøring, men det er betydeligt hurtigere overstået, og du kan halvere forbruget af rengøringsmidler og kemikalier – til gavn og glæde for både dig og miljøet.

Med al den tid du sparer på rengøring, får du tid til selvforkælelse. Tid som du f.eks. kan nyde under bruseren, hvor strålerne vil være bløde og behagelige, fordi det er fortid at bøvle med dysser som tilstopper pga. kalk.

Blødt vasketøj og blød hud

Det er kalk i vandet, der gør tøjet stift og farverne kedelige efter vask. Med blødt vand bliver tøjet blødt og holder farven – endda uden skyllemiddel for det er det ikke længere nødvendigt at bruge. Levetiden på dine hårde hvidevarer bliver også forlænget.

Du vil også opleve, at det bløde vand påvirker din hud. Hårdt vand udtørrer huden og gør det vanskeligere for fugtighedscreme at trænge ind pga. kalkaflejringer. Med blødt vand vil din hud bliver blødere. Du vil også opleve, at dine yndlingsprodukter holder længere, fordi du kan nøjes med at bruge halvt så meget shampoo, creme og ansigtspleje.